Notícies destacades

, , . 29 agost, 2016

Primer tast de l’informe del mercat social català

Després d’un estiu intens de recollida i anàlisi d’informacions al voltant dels diferents processos i eines de mercat social de la XES, ja us podem avançar un primer tast de l’informe. En aquesta edició, fem un repàs exhaustiu de les activitats de les xarxes locals i sectorials, ens emmirallem amb el sistema quebequès d’innovació en economia social, i repassem els indicadors agregats de balanç social i Pam a Pam del 2015. Tot plegat amb les aportacions particulars d’en David Fernández, l’Enekoitz Etxezarreta, l’Amanda Ortega i en Ruben Suriñach, entre d’altres.

, , . 12 juliol, 2016

Més de 100 organitzacions han ensenyat el cor!

En aquesta nova edició de la campanya de Balanç Social, un total de 105 organitzacions l'han fet. Això suposa un creixement del 45% respecte l'edició anterior, en què el van fer 72. Del total, el 70% han fet la modalitat completa, i només el 30% la versió bàsica de Balanç Social. L'expansió de l'Economia Social i Solidària i del mercat social català es fa palesa amb aquestes xifres.

, . 13 juny, 2016

Diari de campanya BS15: 80 organitzacions, i sumant!

La campanya de Balanç Social entra a la avant-penúltima setmana, i de moment registrem xifres rècord: 80 organitzacions l'estan fent. Durant aquestes intenses setmanes, es de la comissió de Balanç Social hem participat en diverses fires i activitats, anar augmentant el ressò de l'economia solidària. Us ho expliquem tot en aquest post.

, . 13 juny, 2016

Obrim les preinscripcions a la #FESC2016

Ja podeu fer la preinscripció a la V edició de la Fira de l’Economia Social i Solidària de Catalunya (FESC), organitzada per la XES, que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 d’octubre al recinte Fabra i Coats de Barcelona.

, . 13 juny, 2016

Ens ajudeu a compartir el primer INFOXES de la #FESC2016?

Ja tenim aquí el primer InfoXES, una publicació especial amb informació actualitzada sobre els projectes de la Xarxa d’Economia Solidària i que us dóna les primeres pistes al voltant de la Fira d’Economia Solidària 2016. Es tracta d’una edició conjunta de la XES i La Directa, de la que s’han distribuït 9.000 exemplars.