Notícies destacades

, , . 12 juliol, 2016

Més de 100 organitzacions han ensenyat el cor!

En aquesta nova edició de la campanya de Balanç Social, un total de 105 organitzacions l'han fet. Això suposa un creixement del 45% respecte l'edició anterior, en què el van fer 72. Del total, el 70% han fet la modalitat completa, i només el 30% la versió bàsica de Balanç Social. L'expansió de l'Economia Social i Solidària i del mercat social català es fa palesa amb aquestes xifres.

, . 13 juny, 2016

Diari de campanya BS15: 80 organitzacions, i sumant!

La campanya de Balanç Social entra a la avant-penúltima setmana, i de moment registrem xifres rècord: 80 organitzacions l'estan fent. Durant aquestes intenses setmanes, es de la comissió de Balanç Social hem participat en diverses fires i activitats, anar augmentant el ressò de l'economia solidària. Us ho expliquem tot en aquest post.

, . 13 juny, 2016

Obrim les preinscripcions a la #FESC2016

Ja podeu fer la preinscripció a la V edició de la Fira de l’Economia Social i Solidària de Catalunya (FESC), organitzada per la XES, que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 d’octubre al recinte Fabra i Coats de Barcelona.

, . 13 juny, 2016

Ens ajudeu a compartir el primer INFOXES de la #FESC2016?

Ja tenim aquí el primer InfoXES, una publicació especial amb informació actualitzada sobre els projectes de la Xarxa d’Economia Solidària i que us dóna les primeres pistes al voltant de la Fira d’Economia Solidària 2016. Es tracta d’una edició conjunta de la XES i La Directa, de la que s’han distribuït 9.000 exemplars.

, , . 2 juny, 2016

La moneda social pren un nou impuls

L'espai de coordinació entre les monedes socials de Catalunya va avançant, i escalfa motors per la propera edició de Fira. En concret, es proposen que totes les persones visitants que tinguin alguna de les monedes enxarxades puguin comprar productes amb la seva pròpia moneda. En aquest article us ho expliquem.