Consumeix de forma responsable

El consum és la baula que tanca el cercle econòmic, i és també una peça fonamental per a fer viables i multiplicar l’impacte dels projectes de l’Economia Social i Solidària. Tots i totes nosaltres, en tant que consumidores, podem contribuir a potenciar les empreses i entitats del Mercat Social des dels nostres actes de compra. En aquesta secció, trobareu alguns recursos que us poden donar accés a gran quantitat d’alternatives de consum responsable.


CATÀLEG D’ORGANITZACIONS DEL MERCAT SOCIAL

És el recull de totes les organitzacions que han fet el Balanç Social, ja sigui en la seva versió reduïda o en la modalitat completa. Podeu cercar empreses i entitats per sector, per forma jurídica i per territori. En la mesura en què més organitzacions vagin ensenyant el cor, més diversitat d’opcions de mercat social tindrem a l’abast.
Ves-hi


PAM A PAM

Pam a Pam és el mapa col·laboratiu que mostra iniciatives del consum responsable per alimentar el Mercat Social català, una iniciativa de SETEM i la Xarxa d’Economia Solidària per transformar el nostre entorn a partir de la cistella de la compra.
Ves-hi


REVISTA OPCIONS

La revista Opcions va néixer el 2002 amb l’objectiu de mostrar la cara ocultar de la societat de consum. Avui és l’única publicació periòdica de l’Estat especialitzada en el camp del consum conscient, i s’ha convertit en un referent. Us recomanem una bona lectura!
Ves-hi