Ens ajudeu a compartir el primer INFOXES de la #FESC2016?

Ja tenim aquí el primer InfoXES, una publicació especial amb informació actualitzada sobre els projectes de la Xarxa d’Economia Solidària i que us dóna les primeres pistes al voltant de la Fira d’Economia Solidària 2016. Es tracta d’una edició conjunta de la XES i La Directa, de la que s’han distribuït 9.000 exemplars.

, . 13 juny, 2016

Ja tenim aquí el primer InfoXES, una publicació especial amb informació actualitzada sobre els projectes de la Xarxa d’Economia Solidària i que us dóna les primeres pistes al voltant de la Fira d’Economia Solidària 2016. Es tracta d’una edició conjunta de la XES i La Directa, de la que s’han distribuït 9.000 exemplars. D’aquests, trobareu alguns encartats a la revista Cooperació Catalana i a la mateixa Directa. La novetat d’enguany és que també s’han distribuït 450 exempars a les suscriptores de La Marea dels Països Catalans. A més a més podeu aconseguir exemplars en paper en locals i oficines de sòcies de la XES i al carrer Bailén, 5.

En aquesta edició de l’InfoXES, us avancem les dates de la cinquena edició de la FESC: tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 d’octubre i repetirà, un any més, al recinte Fabra i Coats del barri de Sant Andreu (Barcelona). Encara estem treballant en el programa i les activitats, però ja us podem explicar que els continguts giraran al voltant de l’economia social i el territori, el tema central d’enguany. Una altra novetat és que s’ampliarà l’espai dedicat a la fira per donar a cabuda a més expositores dedicades a la venda de productes agroecològics.

A l’InfoXES també trobareu informacions relacionades amb la campanya de Balanç Social i un text de les comissions d’economies feministes, intercooperació, Moneda Social, Xarxes Locals, Relacions Externes, Cures, Restauració i Cultura Cooperativa i Formació i Llibres.

Us animem a compartir-lo a través de les vostres xarxes socials i ajudar-nos a que l’economia social i solidària es propagui pel territori!