Comencem a treballar en la FESC2016!

La Fira d'Economia Solidària d'enguany serà molt especial. Aquest 2016 la FESC arriba a la seva cinquena edició; cinc anys que han servit per compartir amb totes les persones visitants un nou model d'economia més sostenible, més just i que posa a les persones al centre.

, . 10 abril, 2016

Ningú podia saber que la primera FESC, celebrada al 2012 i amb un total de 7000 visitants i 114 expositors, arribaria a convertir-se en una cita obligada i de referència pel sector de l’Economia Social i Solidària a Catalunya. En la darrera edició, més de 19.000 persones van acostar-se a l’antiga fàbrica Fabra i Coats de Barcelona per a conèixer alguna de les experiències de les quasi 200 cooperatives i organitzacions expositores.

Les diferents comissions que participen en l’organització de la Fira d’Economia Solidària ja han començat a preparar l’edició 2016. Fins ara, s’han celebrat dues assemblees plenàries i cadascuna de les comissions (logística, intercooperació, continguts, comunicació, gestió de persones, moneda social, etc.) està treballant per fer d’aquesta cinquena edició una celebració conjunta del cooperativisme, la banca ètica, l’ecologia, el feminisme i la resta de valors que promou la Xarxa d’Economia Solidària. Ara s’està dibuixant quines seran les línies temàtiques de la fira i s’està dissenyant l’ampliació i redistribució de l’espai del recinte per donar cabuda a més projectes incipients d’ESS al territori. El mercat social està creixent i la Fira s’ha convertit en un excel·lent aparador d’aquesta consolidació.

La propera de les trobades tindrà lloc el 10 de maig a les 18h al carrer Bailén, 5 (Barcelona). Si t’agradaria col·laborar en alguna de les comissions i ajudar-nos a que el cinquè aniversari de la Fira sigui un èxit absolut, envia’ns un mail a comunicacio@xes.cat.