Què és

El BSb és un qüestionari composat de 52 preguntes -que generen 60 indicadors- que podeu completar en línia. Aquests indicadors mesuren aspectes de democràcia, igualtat, medi ambient, compromís social i qualitat laboral de la organització.

Què aporta

Les organitzacions que obtingueu el BSb, passareu a formar part del Mercat Social català, constant així al catàleg d’aquesta pàgina. A mig termini, reportar aquests indicadors serà obligatori per a ser organització sòcia de la Xarxa d’Economia Solidària, així com expositor de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya. És el mínim compromís que us demanem per ser part de l’Economia Social i Solidària.

Enguany seguim oferint un servei afegit a l’elaboració del balanç social; l’anàlisi de resultats amb propostes de millora que, a més, aquest any incorpora la possibilitat d’obtenir una infografia perquè les entitats puguin difondre els resultats Per tal de garantir la viabilitat econòmica del projecte i fer-vos corresponsables a les organitzacions usuàries de balanç social del mateix projecte, aquests serveis són de pagament. En aquesta taula es poden veure les tarifes.

Com funciona

És molt senzill: només heu de registrar-vos a l’aplicació informàtica i tindreu accés al qüestionari en línia. Heu d’anar completant les dades que us demana i, un cop validats els indicadors, obteniu un informe automàticament amb tots els indicadors calculats. Si teniu qualsevol dubte, la comissió de Balanç Social us brindarà assistència.


Fes Balanç Social