Hem fet un document de recull del que es va treballar, així com també dels resultats de l’enquesta d’avaluació. Us avancem una part del document més avall, i si voleu la versió sencera la podeu descarregar en pdf aquí.
Comencem aquest document compartint les vostres sensacions/emocions després de la trobada.
Satisfacció i alegria en veure el bon ambient de treball i predisposició a impulsar iniciatives de transformació social – Gràcies a tots i totes per fer-la possible! – Energia i noves idees – Potencialitat i repte – Participar és Viure! – Satisfacció per conèixer nous col·lectius afins amb els que poder compartir i aprendre – És un lloc fantàstic per descobrir i enfortir relacions amb altres col·lectius i organitzacions que perseguim uns mateixos criteris i manera d’entendre l’economia – Moltes ganes de construir en comú – Bastant bon rotllo que s’hauria de mantenir – La Xes té un gran potencial per fomentar la intercooperació – Es detecta il·lusió i bona disposició a col·laborar – Un col·lectiu de gent i organitzacions molt potent, amb gran idees i bona sintonia per buscar col·laboracions – Estem teixint part de l’economia del futur – Sorpresa pel grau de interès en fer projectes en comú – De mica en mica però anem avançant… o també: Anem lents perquè anem lluny – Ambient d’expectació i de interès pel que podem fer juntes; bon ambient de suport mutu i escolta activa – Sensacions positives, idees de nous projectes – Amb ganes de posar a la pràctica el que hi vam parlar! – El que hem fet és possible en un entorn d’economia social i solidària… molt feliç de formar-ne part!
La jornada va transcórrer seguint l’agenda prevista, amb el Taulell d’ofertes i demandes per donar-nos la benvinguda i veure el gran ventall de gent, propostes, sectors.
Després d’aquesta recepció, vam començar amb la primera dinàmica, el que en vem dir “pol·linització creuada”. Vam fer aquesta dinàmica per a conèixer moltes organitzacions en poc temps, i també per donar-nos a conèixer entre nosaltres. Vam organitzar 7 taules, a les quals hi havia entre 7 i 10 persones totes de diferents entitats i de diferents sectors; de manera que tenia una component intersectorial. Cada una de les taules havia d’escollir un projecte actual o futur d’una de les organitzacions i fer l’exercici de veure com cada una de les entitats de la taula podia contribuir al projecte (encara no fos un exercici fictici o imaginari). La idea com dèiem era que cada organització donés a conèixer els seus punts forts a través de l’exercici.
Aquestes són les representacions gràfiques de cada un dels 7 grups que es van fer:
Per a seguir llegint el document sencer, on també hi ha les relatories de les dinàmiques sectorials i els resultats de l’enquesta d’avaluació descarrega el document sencer en pdf.