Tema: Fira

, , , , , . 17 octubre, 2016

Itinerari de mercat social a la cinquena FESC

Com l'any passat, des de la comissió d'intercooperació de la XES hem pensat en un conjunt d'activitats al voltant de les eines i processos de mercat social que poden ser del vostre interès. L'itinerari comença amb la trobada d'intercooperació del divendres a les 17h, i va recorrent diferents activitats de l'eix 3: creació de mercats socials. A continuació desglossem totes les activitats de l'itinerari.

, , . 17 octubre, 2016

Instruccions per la trobada d’intercooperació

Com l’any passat, la primera activitat de la Fira d’Economia Solidària és la trobada d’intercooperació entre les empreses i entitats expositores. La trobada serà el divendres 21 de 17h a 19:15h a la Sala Santos Hernández, a la tercera planta de l’Ateneu l’Harmonia, just a l’entrada del recinte de Fabra i Coats. Hi ha més de 100 organitzacions inscrites, de manera que per a què pugui ser una activitat fructífera necessitem la col•laboració de tots i totes; us demanem que llegiu les següents indicacions atentament.

, . 13 juny, 2016

Ens ajudeu a compartir el primer INFOXES de la #FESC2016?

Ja tenim aquí el primer InfoXES, una publicació especial amb informació actualitzada sobre els projectes de la Xarxa d’Economia Solidària i que us dóna les primeres pistes al voltant de la Fira d’Economia Solidària 2016. Es tracta d’una edició conjunta de la XES i La Directa, de la que s’han distribuït 9.000 exemplars.

, . 10 abril, 2016

Comencem a treballar en la FESC2016!

La Fira d'Economia Solidària d'enguany serà molt especial. Aquest 2016 la FESC arriba a la seva cinquena edició; cinc anys que han servit per compartir amb totes les persones visitants un nou model d'economia més sostenible, més just i que posa a les persones al centre.