Tema: Intercooperació

, , , , , . 17 octubre, 2016

Itinerari de mercat social a la cinquena FESC

Com l'any passat, des de la comissió d'intercooperació de la XES hem pensat en un conjunt d'activitats al voltant de les eines i processos de mercat social que poden ser del vostre interès. L'itinerari comença amb la trobada d'intercooperació del divendres a les 17h, i va recorrent diferents activitats de l'eix 3: creació de mercats socials. A continuació desglossem totes les activitats de l'itinerari.

, , . 17 octubre, 2016

Instruccions per la trobada d’intercooperació

Com l’any passat, la primera activitat de la Fira d’Economia Solidària és la trobada d’intercooperació entre les empreses i entitats expositores. La trobada serà el divendres 21 de 17h a 19:15h a la Sala Santos Hernández, a la tercera planta de l’Ateneu l’Harmonia, just a l’entrada del recinte de Fabra i Coats. Hi ha més de 100 organitzacions inscrites, de manera que per a què pugui ser una activitat fructífera necessitem la col•laboració de tots i totes; us demanem que llegiu les següents indicacions atentament.

, . 26 abril, 2016

BEN ENXESCATS! Conclusions de la trobada d’intercooperació

El passat 5 de juny vam celebrar a la seu de la XES la primera trobada d'intercooperació (ENXESCA'T!) des de l'aprovació del Pla Estratègic. Va ser una sessió de tot un matí, van participar 66 persones de 49 entitats sòcies de la XES, i les valoracions han estat molt positives, fins al punt que a data d'avui hi ha almenys 4 xarxes sectorials caminant arran d'una de les dinàmiques de treball de la trobada: la de Tecnologies de la Informació i Comunicació; la de Finances Ètiques; la de Moneda Social; i la d'Arquitectura, Enginyeria i Serveis Ambientals.

, . 11 abril, 2016

Enxesca’t! Intercooperació per a transformar

L’Aritz, el Dani, el Dionisio, la Montse,la Nines, la Luz, la Laura, el Roger, el Roman, el Rubén i la Sandra...us presentem la comissió d’Intercooperació de la Xarxa d’Economia Solidària: som una de les comissions més joves de la xarxa, amb només dos anys de trajectòria, però amb moltes idees i ganes de fomentar l'enxarxament i potenciació mútua entre organitzacions de l'Economia Social i Solidària (ESS).