Tema: Organització Mercat Social

, , . 23 Setembre, 2019

A la FESC, reflexionem sobre el Mercat Social!

Enmig d’un cicle tan expansiu de l’Economia Social i Solidària (ESS) com l’actual, convé parar-nos a revisar algunes de les estratègies centrals que hem impulsat, i valorar críticament on som respecte aquests objectius. És especialment important revisar l’estratègia de construcció de Mercat Social (MS) impulsada des de la XES, sobretot a partir del febrer de 2015, moment en què encetem un nou cicle de treball marcat per la reflexió estratègica duta a terme en els anys anteriors al si de la xarxa. El diumenge a les 11h a la FESC ens aturarem a reflexionar i compartir aquest procés.

, , , , , . 17 Octubre, 2016

Itinerari de mercat social a la cinquena FESC

Com l'any passat, des de la comissió d'intercooperació de la XES hem pensat en un conjunt d'activitats al voltant de les eines i processos de mercat social que poden ser del vostre interès. L'itinerari comença amb la trobada d'intercooperació del divendres a les 17h, i va recorrent diferents activitats de l'eix 3: creació de mercats socials. A continuació desglossem totes les activitats de l'itinerari.

, , . 17 Octubre, 2016

Instruccions per la trobada d’intercooperació

Com l’any passat, la primera activitat de la Fira d’Economia Solidària és la trobada d’intercooperació entre les empreses i entitats expositores. La trobada serà el divendres 21 de 17h a 19:15h a la Sala Santos Hernández, a la tercera planta de l’Ateneu l’Harmonia, just a l’entrada del recinte de Fabra i Coats. Hi ha més de 100 organitzacions inscrites, de manera que per a què pugui ser una activitat fructífera necessitem la col•laboració de tots i totes; us demanem que llegiu les següents indicacions atentament.

, , . 26 Abril, 2016

Desconnecta’t del capitalisme, instal·la’t les alternatives

El proper 14 de maig se celebra arreu del món el Dia Internacional del Comerç Just i, com cada any, engeguem amb moltes ganes la preparació dels actes de la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica, l'antiga Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, que se celebra a diferents punts de Catalunya i compta amb la participació d'entitats de tot el país.