Instruccions per la trobada d’intercooperació

Com l’any passat, la primera activitat de la Fira d’Economia Solidària és la trobada d’intercooperació entre les empreses i entitats expositores. La trobada serà el divendres 21 de 17h a 19:15h a la Sala Santos Hernández, a la tercera planta de l’Ateneu l’Harmonia, just a l’entrada del recinte de Fabra i Coats. Hi ha més de 100 organitzacions inscrites, de manera que per a què pugui ser una activitat fructífera necessitem la col•laboració de tots i totes; us demanem que llegiu les següents indicacions atentament.

, , . 17 octubre, 2016

1. La trobada serà el divendres 21 de 17h a 19:15h a la Sala Santos Hernández, a la tercera planta de l’Ateneu l’Harmonia, just a l’entrada del recinte de Fabra i Coats.

2. La trobada començarà a les 17h, de manera que us demanem que arribeu a les 16:45 per a fer les acreditacions i poder començar puntuals.

3. Hi ha 113 organitzacions inscrites, i estem al límit de l’aforament, de manera que només pot venir una persona per organització o si no la dinàmica de treball serà molt difícil.

4. Us demanaríem que porteu targetes de la vostra organització, i que ens ompliu i porteu impreses almenys una fitxa d’oferta i una fitxa de demanda com les que us adjuntem. Aquestes fitxes serviran per tot el cap de setmana.

5. La dinàmica s’estructurarà en dos blocs: 1r bloc: trencar el gel, farem un parell de dinàmiques per saber de quin territori venim i a quin sector treballem; 2n bloc: ens separarem en grups i farem una dinàmica de pol•linització creuada, però aquest cop el projecte sobre el que treballar conjuntament us el proposarem nosaltres.

Això és tot, per qualsevol dubte podeu escriure a la comissió d’intercooperació a info@bsxes.org. Fins divendres!