Itinerari de mercat social a la cinquena FESC

Com l'any passat, des de la comissió d'intercooperació de la XES hem pensat en un conjunt d'activitats al voltant de les eines i processos de mercat social que poden ser del vostre interès. L'itinerari comença amb la trobada d'intercooperació del divendres a les 17h, i va recorrent diferents activitats de l'eix 3: creació de mercats socials. A continuació desglossem totes les activitats de l'itinerari.

, , , , , . 17 octubre, 2016

Aquestes són les activitats que recomanem des d’una perspectiva de mercat social:

Sessió d’intercooperació. Divendres 21, 17:00 h. Lloc: Sala Santos Hernández (3a planta de l’ateneu l’Harmonia). Assistència només amb inscripció prèvia (les inscripcions estan tancades per límit d’aforament).

“L’estat del Mercat Social català 2015: com construïm mercats socials a Catalunya”. Dissabte 22, 11:00 h. Lloc: Sala Santos Hernandez. Amb comissions de Balanç Social, Xarxes Locals i Sectorials, Pam a Pam.

“Sobre la interacció entre monedes socials existents”. Dissabte 22, 13:00 h. Lloc: Sala Pep Manté. Organitzat per l’espai de coordinació de monedes socials.

“El canvi d’escala: un revulsiu pel cooperativisme agroecològic?”. Dissabte 22, 16:00 h. Lloc: Sala Pep Manté. Organitzat per la Fundació Roca i Galès i L’Aresta cooperativa.

II Trobada de Monedes Socials enxarxades amb la XES. Dissabte 22, de 16 a 20 h. Lloc: Sala Albert Pérez Baró.

“Progressa adequadament: Experiències i idees pràctiques per millorar l’acompliment de criteris de Pam a Pam”. Dissabte 22, 18:30 h. Lloc: Sala Santos Hernández. Amb Setem Catalunya i Xarxes Locals de la XES.

“Grup per l’impuls de la gestió comunitaria”. Diumenge 23, 11:00 h. Lloc: Sala Micaela Chalmeta. Presentació de la Xarxa d’Espais Comunitaris.

A més, durant tota la fira hi haurà un panell d’ofertes i demandes per afavorir les connexions entre les organitzacions i persones assistents a la fira.

Per a més informació de les activitats, horaris, espais, etc., podeu descarregar-vos l’app (en breu disponible a la pàgina de la fira).